Протокол засідання №2/VIII «Рішення 2 сесії 8 скликання»

  • 513
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 2 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 14.08.2019
Номер документу: 2/VIII
Назва документу: Рішення 2 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

2 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 14 серпня 2019 року.

  1. Про затвердження Регламенту Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ.
  2. Про затвердження заступника Драбівського селищного голови Драбівської ОТГ з питань діяльності виконавчих органів влади
  3. Про затвердження Положення про старосту сіл Левченкове та Тополі Драбіської селищної ради Драбівської ОТГ.
  4. Про утворення старостинського округу Драбівської селищної ради.
  5. Про виготовлення гербової номерної печатки та штампу Левченківського старостинського округу Драбівської селищної ради Драібвської ОТГ.
  6. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 15.07.2019 року №1-6/VІІІ “Про початок реорганізації Левченківської сільської ради шляхом приєднання до Драбівської селищної ради”.
  7. Про затвердження плану заходів з реорганізації Левченківської сільської ради
  8. Про виконання бюджету за I півріччя.
  9. Про внесення змін до бюджету Левченківської сільської ради
  10.  Про внесення змін до бюджету Драбівської селищної ради
  11.  Про присвоєння селищному голові рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  12.  Про встановлення надбавки за високі Досягнення в праці або за виконання особливо важливої роботи селищному голові Драбівської селищної ради.
  13.  Про надання матеріальної допомоги згідно положення про надання адресної матеріальної допомоги жителям смт. Драбів від 12.11.2015 р. №1-11/VІІ та згідно програми соціальної підтримки військовослужбовців, які приймають участь в ООС, та членів їх сімей на 2019 рік від 22.11.2018 № 35-6/ VII.
  14. Про вилучення земельних ділянок
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)       для ведення особистого селянського      господарства гр. Пугач Л.В.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)        для ведення особистого селянського       господарства гр. Зубченко С.В.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства гр. Вірченку С.М.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення особистого селянського господарства гр. Ільченку М.О.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Криворучку О.С.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства гр. Овсієнку О.М.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Парамієнко Л.П.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Потапенко Л.О.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Романенко В.Г.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Яценку В.О.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Яценко Л.П.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Яценку О.М.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Безкровній Н.М.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Мякишу С.В.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Пархоменко О.П.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Ковалю О.В.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського      господарства гр. Ватазі В. П.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Метелиці Н.М.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Михлика В.М.
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового      будинку, господарських будівель і споруд гр. Бублик Л.П.
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового     будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Вірченку С.М.
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд  гр. Зубченко С.В.
  37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового      будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мануйленко Т.П.
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового      будинку, господарських будівель і споруд  гр. Бур’ян Л.П.
  39. Про внесення змін до пункту 2 рішення Драбівської селищної ради №22-17/VII від 16.11.2017 року.
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої  промисловості в смт Драбів, вул. Гагаріна,75
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель кредитно - фінансових установ  в смт Драбів, вул. Шевченка,9
  42. Про внесення змін до Програми соціального, економічного та культурного розвитку смт Драбів на 2019 рік від 21  грудня 2018 року  № 36-1/VІІ
  43. Про затвердження робочого проекту на капітальний ремонт (переобладнання медичного кабінету) ЦРД «Сонечко» Драбівської селищної ради по вул. Гагаріна, 17 в смт. Драбів Черкаської обл.
  44.  Про затвердження робочого проекту на капітальний ремонт (переобладнання санвузла) групи «Берізка» ЦРД «Сонечко» Драбівської селищної ради по вул. Гагаріна, 17 в смт. Драбів Черкаської обл.
  45. Про затвердження робочого проекту на капітальний ремонт (переобладнання санвузла) групи «Ромашка» ЦРД «Сонечко» Драбівської селищної ради по вул. Гагаріна, 17 в смт. Драбів Черкаської обл.
  46. Про затвердження робочого проекту на капітальний ремонт (переобладнання ігрової кімнати) групи «Ромашка»  ЦРД «Сонечко» Драбівської селищної ради по вул. Гагаріна, 17 в смт. Драбів Черкаської обл.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення т(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Калач В.В.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Капустянській І.О., Капустянському В.О., Капустянській М.О.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Ковалю О.М.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Гайдамаці А.В.
  51. Про внесення змін до рішення сесії Драбівської селищної ради від 24 травня 2019 року № 40-10/VII «Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення

особистого селянського господарства гр. Данілову Є.Г.

  1. Про надання погодження на виділення земельної ділянки за межами смт Драбів в адміністративних межах Драбівської селищної ради гр. Осадчій О.М.
  2. Про надання погодження на виділення земельної ділянки за межами смт Драбів в адміністративних межах Драбівської селищної ради гр. Пилипенку В. Л.
  3. Про надання погодження на виділення земельної ділянки за межами смт Драбів в адміністративних межах Драбівської селищної ради гр. Смоляр Н.І.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки      для ведення особистого селянського      господарства гр. Боїшку Б.М.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського      господарства гр. Клименку С.В.
  6.            СТАТУТ ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДРАБІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇОБЛАСТІ