Протокол засідання №5/VIII «Рішення 5 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 391
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 5 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 19.09.2019
Номер документу: 5/VIII
Назва документу: Рішення 5 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Результати голосування (0.06 МБ)
  2. Файл 2 (0.06 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

5 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 19 вересня 2019 року.

  1. Про затвердження Регламенту роботи Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ
  2.    Про затвердження Статуту Драбівської селищної  об’єднаної територіальної громади
  3. Про затвердження структури  апарату Драбівської селищної ради та її виконавчих органів
  4. Про внесення змін до рішення сесії від 16.11.2017 № 22-2/VІІ  «Про затвердження Програми підтримки і розвитку комунального  підприємства “Драбівське ВУЖКГ” до 2020 року, зі змінами
  5. Про внесення змін до Програми соціального, економічного та культурного розвитку смт Драбів на 2019 рік
  6. Про внесення змін до бюджету Драбівської селищної ради 
  7. Про внесення змін до бюджету Левченківської сільської ради
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель  ринкової інфраструктури в смт Драбів, вул. Шевченка,9
  9. Про ініціювання передачі земельної ділянки з державної у комунальну власність
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності
  12. Про вилучення земельних ділянок
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Лисаку О.М.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Пшеченку С.М.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Пшеченка С.М.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Яценко Л.П.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Яценку В.О.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Яценку О.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва і обслуговування житлового      будинку, господарських будівель і споруд  гр. Баланюк Н.В.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд гр. Мануйленко Т.П.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Белих Н.М.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Куниці Л.М.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Братчик Н.А.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Йорі Т.П.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коваленко В.В.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Козельській О.В.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кураш В.Ф.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Леоненку І.В.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Нечаєнко С.В.
  30.     Про надання матеріальної допомоги жителям селища